Fernando Torres of Liverpool celebrates scoring the winning goal in injury time after a cross from Yossi Benayounright--------------------Javier Garcia / BPIBarclays Premier LeaguePortsmouth v Liverpool07 February 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Fernando Torres of Liverpool celebrates scoring the winning goal in injury time after a cross from Yossi Benayounright--------------------Javier Garcia / BPIBarclays Premier LeaguePortsmouth v Liverpool07 February 2009Jed Leicester +447967091226Javier Garcia +447887794393info@backpageimages.comhttp://www.backpageimages.com Foto: Javier Garcia

Mesterligaen viktigst for «El Niño»

<p>Liverpools superspiss Fernando Torres nedprioriterer ligaen.</p>

– Å vinne nasjonale titler er viktig, men hvis du vinner Mesterligaen betyr det at du er det beste laget i Europa, sier Liverpools stjernespiss Fernando Torres til The Guardian.

Liverpool jakter sin første ligatittel på 19 år, og er bare ett poeng bak Manchester United. Sist gang laget vant Mesterligaen, er mer nylig. Det skjedde i 2005. Mange knyttet til Liverpool har derfor uttalt at ligaen derfor er viktigst. Men ikke Torres.

Liverpool møter Chelsea i kvartfinalen i Mesterligaen onsdag. De to lagene møttes i semifinalen i fjor. Den gangen vant Chelsea.

– Det var et av de mest ulykkelige øyeblikkene i livet mitt da vi tapte den kampen for Chelsea. Mye hardt arbeid var lagt ned for å komme så langt i Mesterligaen, bare for å oppleve at alt røyk på slutten. Det er merkelig at vi og Chelsea møtes igjen og igjen i Mesterligaen. Denne gangen må vi sørge for at vi vinner, sier Torres.

Spanjolen vant EM med landslaget sist sommer. Han har fått smaken på å vinne store trofeer.

– På vei hjem fra EM lovet jeg meg selv at jeg ville oppleve mer lignende suksess med Liverpool. Og det blir ikke større enn å vinne Mesterligaen, sier Torres.

– Liverpool har en stor historie i Europacupen (fem seirer), og nå har jeg lyst til å bli en del av den historien. Å vinne EM var et stort øyeblikk for meg. Da innså jeg at jeg har gått glipp av hva det er å vinne store trofeer, sier Torres.