Steffen Skogvang Pedersen på trening med TUIL mandag. Steffen Skogvang Pedersen på trening med TUIL mandag. Foto: Ronald Johansen

TUIL-spiller reiser til Bodø onsdag - høyaktuell for Glimt

Steffen Skogvang Pedersen (23) setter seg på flyet til Bodø onsdag morgen. Det kan ende i Glimt-kontrakt.

TUILs kontraktsløse høyreback er attraktiv for flere klubber. Som iTromsø skrev mandag er backen i søkelyset til Bodø/Glimt.

Og tirsdag ettermiddag kan 23-åringen selv fortelle at han skal reise ned til Bodø allerede onsdag for å trene med 1.-divisjonsklubben.

– Det ble avklart tirsdag kveld. Jeg skal trene med Glimt onsdag, og spille internkamp torsdag, forteller den ambisiøse høyrebacken, som også er sterkt ønsket med videre av TUIL.

Fulgt Pedersen lenge

Pedersen legger ikke skjul på at han har forhåpninger om at oppholdet kan føre til noe mer.

– Som jeg sa mandag kveld er det morsomt med litt interesse. Nå må jeg bare reise ned for å se litt hvordan det er der, sier Skogvang Pedersen til iTromsø.

Glimt-trener Aasmund Bjørkan ser fram til å få 23-åringen på besøk til Bodø.

– Jeg kan si at det skal bli artig å bli bedre kjent med Steffen. Vi følger med han, og kjenner han i tillegg ganske godt fra tidligere. Nå vil vi se han sammen med våre egne spillere, sier Bjørkan til iTromsø.

Kontrakt?

Bjørkan vil ikke si så mye om eventuelle forhandlinger og overgang vil være et tema underveis i det to dager lange oppholdet.

– Når man henter spillere på denne måten er det en interesse fra vår side. Så får vi se om dette kan passe for oss og han. Kontraktsforhandlinger får vi eventuelt ta underveis, sier Bjørkan til iTromsø.

Bjørkan sier også TUIL-spiller Tobias Nygård Vibe er i søkelyset, og muligens skal på besøk dit senere i vinter.

– Tobias er også en spiller som vi følger, bekrefter Bjørkan.