John Arne Riise. John Arne Riise.

Riise (33) håper på ny Fulham-kontrakt

Kontrakten går ut i sommer.

John Arne Riise og Fulham må ta det tunge steget ned fra Premier League. Nedrykket ble klart etter at London-laget tapte mot Stoke lørdag.

Riise er en av spillerne med kontrakt som går ut i sommer. Men Riise er lysten på Fulham-spill i Championship, skriver getwestlondon.

— Kontrakten min går ut nå. Om jeg er her eller ikke neste sesong, vet jeg ikke. Men Fulham vil alltid ha en plass i hjertet mitt, sier Riise som fyller 34 år i september.

— Jeg har ikke snakket med klubben, fordi mitt fokus har vært å beholde plassen i Premier League. Men hvis klubben ønsker å beholde meg, og alt stemmer for meg, så blir jeg her, sier han.

Riise spilte sin Fulham-kamp nummer 100 i helgen. Det ble et forferdelig jubileum i Stoke.

— Jeg er helt knust. Denne fantastiske klubben hører hjemme i Premier League. Men vi har ikke vært gode nok denne sesongen. De tre klubbene i bunn fortjener å rykke ned, sier John Arne Riise.

Han har i sin lange karriere vært vant til å kjempe om titler.

- Jeg trodde aldri at vi kom til å rykke ned, sier Riise.

Dersom også Norwich med Alexander Tettey rykker ned kan neste sesongs Premier League bli helt uten nordmenn. Jonathan Parr er i Crystal Palace, men hans videre karrierevei er usikker.

SPORTSDØGNET