Hege Hansenscoret for hjemmelaget, men det hjalp ikke i serieåpningen mot Arna-Bjørnar. Her er hun i duell med Maria Dybwad Brochmann. Hege Hansenscoret for hjemmelaget, men det hjalp ikke i serieåpningen mot Arna-Bjørnar. Her er hun i duell med Maria Dybwad Brochmann. Foto: SVEIN HAGEN

Klepp-spissen etter knepent tap: – Vi er for snille og puslete

Hege Hansen scoret reduseringsmålet, men det var ikke nok til å ta poeng i serieåpningen.

KLEPP - ARNA-BJØRNAR 1–2:

(Aftenbladet): Klepp-spillerne uttalte før serieåpningen at medalje er årets målsetting, sammen med det å holde nullen i flest mulig kamper.

Før pause virket det slett ikke som om de tankene var med i deres prestasjoner ute på banen.

– Vi var rett og slett for snille og puslete i det vi foretok oss ute på banen. Aggressiviteten og tøffheten i duellene var fullstendig fraværende, understreker en litt sur og skuffet Hege Hansen rett etter kampslutt.

Vis fakta ↓
KAMPFAKTA:

Klepp-spillerne slet med å skape målsjanser i det hele tatt før pause, samtidig som det ble vel mye balltrilling i de bakre rekker uten særlig framdrift.

Burde ha scoret

Hege Hansen hadde selv en god målsjanse etter drygt en halvtimes spill i den første omgangen. Hun rundet keeper, og hadde i grunnen fri vei inn mot målet, men en dårlig berøring gjorde at hun kom helt ned til dødlinjen.

– Slike muligheter skal jeg score på, så enkelt er det. På dette nivået nytter det ikke å misbruke slike sjanser, særlig ikke med tanke på at vi omtrent ikke skapte sjanser i løpet av hele kampen, understreker hun.

Bommet gjorde ikke Arna-Bjørnars Lisa Fjeldstad Naalsund da hun fikk muligheten like før pause. Hun dundret ballen opp i nettaket og sørget for en aldri så liten kalddusj for hjemmelaget.

Susanne Vistnes og de andre Klepp-spillerne måtte konstatere at de ikke fikk med seg poeng fra serieåpningen mot Arna-Bjørnar. Foto: SVEIN HAGEN

Våknet for seint

Bare ti minutter ut i den andre omgangen sørget gjestene for sin andre scoring for dagen. Klepps forsvarsspillere trodde nok det var offside og stoppet mer eller mindre opp. Det gjorde ikke Arna-Bjørnar-spillerne, og Lisa Fjeldstad Naalsund kunne sette inn sin andre scoring i kampen.

– Vi har som et overordnet mål om å holde nullen i flest mulig kamper denne sesongen. Da nytter det ikke å gi bort slike scoringer, mener Hege Hansen.

Nytt liv i kampen sørget nettopp Hege Hansen for da hun skar inn fra siden og satte ballen i det lengste hjørnet. Dermed 1–2 og fornyet håp.

– Dessverre våknet vi alt for seint i kampen, og selv om vi hadde et stangskudd på overtid, så fikk vi ikke med oss poeng fra serieåpningen. Det var skuffende, forklarer Klepp-spissen.

Ny oppkjøringsperiode

Det er nå tre uker til neste seriekamp for Klepp, kampen borte mot Avaldsnes neste helg er utsatt.

– Dermed blir det nærmeste en ny oppkjøringsperiode for oss de neste ukene. Vi skulle mer enn gjerne spilt kamper, men vi må bare vente. Så kan vi jo også håpe at noen flere spillere er disponible til den neste seriekampen vår, sier hun