Harvey Elliott er bare 17 år, men har fått flere muligheter for Liverpools førstelag. Harvey Elliott er bare 17 år, men har fått flere muligheter for Liverpools førstelag. Foto: Jon Super / AP

Stortalent signerte sin første proffkontrakt med Liverpool

– Et skikkelig spennende talent, sier Jürgen Klopp.

Harvey Elliott (17) er blitt enig med Liverpool om en proffkontrakt. Kantspilleren debuterte for førstelaget i september og blir spådd en lovende fremtid.

– Det har vært en ubeskrivelig opplevelse så langt. Å toppe det nå med min første profesjonelle kontrakt er en drøm for meg og familien min, sier Elliott til klubbens nettsted.

Talentet som kom fra Fulham forrige sommer, fikk først muligheten til å signere proffkontrakt etter å ha fylt 17 år i april. Kontraktslengden er ikke kjent.

– Harvey er et skikkelig spennende talent. Vi kjenner kvalitetene hans og har sett de hele sesongen på førstelaget og rekruttlaget, sier manager Jürgen Klopp.

17-åringen har spilt totalt åtte kamper for Liverpool. Han ble tidenes yngste til å debutere i Premier League da han i en alder av 16 år og 30 dager ble byttet inn for Fulham mot Wolverhampton i fjor.

(©NTB)