Det var ikke draktnummer på drakten Martin Ødegaard viste fram sammen med Emilio Butragueno. Det var ikke draktnummer på drakten Martin Ødegaard viste fram sammen med Emilio Butragueno. Foto: Scanpix

Tredoblet salget av Real Madrid-drakter over natten

DRAKTBLOGGEN: Umiddelbar effekt av Real Madrids kjøp av Martin Ødegaard.

Martin Ødegaard ble klar for Real Madrid natt til torsdag, og i løpet av torsdagen rant det inn bestillinger på Real Madrid-drakter på norske nettbutikker. Omtrent som Draktbloggen forutså i mitt forrige innlegg.

En av nettbutikkene som merket pågangen, var Unisport.— Selv uten at Ødegaard har fått et draktnummer har Real Madrid-draktene solgt som varmt hvetebrød. Vi opplevde en tredobling i salget av Real Madrid-drakter fra onsdag til torsdag, og "Ødegaard"-trykket er ekstremt populært, sier markedskoordinator Maiken Christoffersen til Draktbloggen.

Hun legger til at det primært er drakter med Ødegaards navn som har vært grunn til den store økningen fra onsdag til torsdag.

Christoffersen kan ikke opplyse hvor mange Real Madrid-drakter som ble solgt i deres nettbutikk i 2014. — Men det var et betydelig antall, og hjemmedrakten til Real Madrid til barn var den fjerde mest solgte drakten i vår norske nettbutikk i fjor, sier Christoffersen.

Så får vi se om interessen for en norsk 16-åring er nok til å sende Real Madrid helt til topps på listen over drakten nordmenn kjøpte i 2015. * DRAKTBLOGGEN, SAMLESIDE

LES OGSÅ: