Nergård scoret hele 14 mål for TUIL i fjorårets 2.-divisjon. Nå bytter hun klubb og går til Fløya.

- Celine Emilie Nergård bestemte seg i dag for å spille i grønt. Vi ønsker henne lykke til og minner henne om at bussen går tilbake hvis det er ønskelig, skriver TUIL Kvinner på sine Facebook-side.

- Det føles godt å ha endelig tatt et valg, jeg har tenkt nøye igjennom dette. Jeg ville prøve noe nytt og Fløya va et naturlig valg. Jeg tror det blir bra, sier Nergård, som har trent med Fløya i flere uker allerede.

LES OGSÅ: Backtalent går fra TUIL til Fløya

- Veldig positivt

Fløya-trener Roger Nilsen er strålende fornøyd med å ha sikret seg spisstalentet. Tidligere i vinter gikk backen Vilde Bratland fra TUIL til Fløya.

- Det er veldig positivt og et godt valg for henne slik det nå ser ut synes jeg, sier Nilsen.

Med over 20 spillere i A-lagstroppen så regner han i utgangspunktet troppen som komplett nå.

- Det er god bredde i troppen, konstaterer Nilsen.

- Er troppen fulltallig nå?

- Det den i utgangspunktet, men har alltid åpning for nye spillere som holder brukbart nivå.

Følg iTromsø-sporten på Facebook

- Messi-ferdigheter

Dermed har de to tromsøklubbene byttet toppscorer før årets sesong. Tidligere i vinter gikk Guro Bell Pedersen til TUIL.

Nergård har imponert byens fotballblogger Thor-Gøran Sørensen, som så en rekke TUIL-kamper i fjor.

- Hun er en lynhurtig spiss som har gode avslutningsferdigheter. Celine har meget god ballkontroll, og kan skape sjanser av ingenting, skryter Sørensen og fortsetter:

-  Samtidig har hun evnen til å posisjonere seg riktig, og gå på de riktige løpene. Til å være så ung, så er det imponerende å ha scoret 14 mål - og bli toppscorer i 2.divisjon. Hun har ikke så veldig ulike kvaliteter sammenlignet med Lionel Messi.