Norwich knuste Leeds 3-1 på Elland Road og overtok med det føringen i den engelske mesterskapsserien.

Begge lagene står med 57 poeng, men Alexander Tetteys kamerater har bedre målforskjell.

Mario Vranic stilnet et fullsatt Elland Road med frisparkperle etter bare fem minutter. Fra 20 meter skrudde han ballen over muren og i mål med venstrefoten.

Finske Teemu Pukki økte til 2-0 ti minutter før sidebytte på en effektivt kontring.

Vrancic gjorde sitt annet mål for kvelden tolv minutter før slutt da han ble spilt flott igjennom etter nok en kontring.

Trønderen fikk med seg de siste seks minuttenav kampene da han erstatet Tom Trybull. Han var på banen da Patrick Bamford reduserte for gjestene på overtid, til liten nytte.