– Jeg har et sinnssykt kick akkurat nå, og jeg vet ikke hva jeg skal si. Det koker på innsiden nå, så ikke still meg noen «juicy» spørsmål nå, sier Botheim til TV Norge.

Glimt tok ledelsen i andre omgang: Daouda Bamba utlignet. Men like før slutt slo Sondre Sørlie inn foran mål, som mot Rosenborg - og som mot Rosenborg pirket han ballen i mål og sikret alle poeng.

– Aasmund (Bjørkan) og Kjetil (Knutsen) sier jeg skal være tålmodig, og det virker som de har rett. Jeg er dødelig effektiv om dagen, så gjelder det å være ydmyk og fortsatt jobbe hardt, sier Botheim.

Brann har fem tap på fem kamper, 4–15 i målforskjell og den verste seriestarten i klubbens historie fortsetter.

– Jeg er fornøyd med guttene og de gjør en strålende kamp. Vi må sette sjansene vi skaper om vi skal få med noe mot lag som dette, sier Kåre Ingebrigtsen til Discovery+, og ønsker ikke å komme med karakteristikker på situasjonen de er i:

– Vi har stor tro på at vi skal snu det her. Men det ser helt jævlig ut når det kommer på rekke og rad, sier Ingebrigtsen – og snakker om tapsrekken.

Bodø/Glimt hadde ballen mest i 1. omgang, men det var Brann som kom til de virkelig store sjansene. Allerede etter 4 minutter ropte Brann-spillerne på straffe, etter at Moonga Simba gikk i bakken inne i feltet etter en duell med Marius Lode:

I tillegg fikk Bamba flere store muligheter til å sette ballen i mål. Nærmest for Glimt i 1. omgang var Ola Solbakken, som etter 26 minutter sendte i tverligger og ut.

Til tross for sjanser til begge lag, sto det 0–0 til pause.

VG LIVE: Fyldig referat her!

Etter hvilen var det Bodø/Glimt som trykket på. Det betalte seg. Etter 67 minutter kom Fredrik Bjørkan seg fri på kanten og fikk lagt inn på Patrick Berg som kunne bredside ballen i må. Til tross for en svak avslutning, fomlet Brann-keeper Håkon Opdal ballen i mål.

Deretter tok Brann over. Etter et massivt trykk mot Glimt-målet skulle det endelig løsne da Daouda Bamba, som etter mange brente sjanser, satte utligningsmålet alene med Haikin i Glimt-målet.

5 minutter før slutt dukket imidlertid Erik Botheim opp og pirket inn et innlegg. Dermed endte alle tre poengene opp i Bodø, som overtar tabelltoppen.

– Jeg har trivdes fra dag én og blitt sinnssykt godt tatt imot. Jeg er jo litt «løk i hodet», men det er veldig godt oppi Tromsø, nei, oppi Nord her, sier Botheim, som rett og slett sliter med å holde tunga rett i munnen.

Brann forblir på siste plass.

– De har fått ekstremt dårlig betalt, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til TV Norge.