Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, scoret sitt fjerde seriemål for sesongen da Fulham tapte 1–2 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie lørdag.

Da Johansen tegnet seg på scoringslista rett før pause var stillingen 1–0 til Aston Villa. Veteranen John Terry sendte Villa i ledelsen etter 23 minutter.

I andre omgang tippet Albert Adomah kampen i Aston Villas favør på Villa Park. Adomah scoret etter 49 minutter og sikret 2-1-seier.

Johansen ble byttet ut etter 73 minutters spill.

På tabellen er Fulham nummer elleve, mens Aston Villa klatret til femteplass.

Seier for Henriksen

Markus Henriksen spilte hele kampen for Hull i 1-0-seieren mot Barnsley lørdag. Fraizer Campbell ble matchvinner. Adama Diomande ble sittende på benken hele kampen for Hull.

Wolverhampton er fortsatt serieleder etter å ha slitt seg til 3-2-seier mot Preston. Wolverhampton ledet 3-0, men Preston fikk inn to reduseringer. Heldigvis for serielederen kom ikke nummer tre.

Cardiff er nummer to, to poeng bak Wolves, etter sin 1-0-seier mot Middlesbrough. Joe Ralls scoret kampens eneste mål fra straffemerket.

Øvrige resultater lørdag: Bolton – Queens Park Rangers 1-1, Brentford – Sunderland 3-3, Bristol C. – Leeds 0-3, Derby – Sheffield W. 2-0, Nottingham Forest – Burton 2-0, Sheffield U. – Reading 2–1.