Og det var et etterlengtet comeback for Tottenhams del.

José Mourinhos menn har måttet klare seg uten stjernespissen i de to siste kampene på grunn av skader i begge anklene. To kamper som har endt med tap. Kanes skade kom i kampen mot Liverpool hvor Tottenham tapte 1–3. Da ble Kane tatt av i pausen.

Men da storscoreren var tilbake i elleveren snudde det for London-laget. I den første omgangen skapte Kane flere store muligheter, men til tross for det sto det målløst til pause.

Ni minutter ut i andre omgang smalt det. Pierre-Emile Højbjerg la en følsom pasning i bakrom til Kane som fra skrå vinkel plasserte ballen i mål til 1–0 for Tottenham.

Og bare fire minutter senere økte Son Heung-min til 2–0.

West Bromwich hadde flere store muligheter i den andre omgangen, men en som ikke hadde dagen var angriper Mbaye Diagne. Spissen plasserte nemlig ballen i mål to ganger, men begge gangene ble det avvinket for offside. Begge gangene korrekt.

Dermed endte det 2–0 til Tottenham som dermed fikk en etterlengtet seier. Det gjør at Tottenham klatrer fra niendeplass til syvendeplass på tabellen. West Bromwich forblir nest sist på tabellen.

SCORING: Harry Kane fikk seg et mål i comebacket etter ankelskaden. Foto: Matt Dunham / POOL / AP POOL