WEST HAM UNITED - LEICESTER CITY 1–1

I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester.

Den tidligere Manchester United-manageren fikk se sitt nye lag tapte 0-2 i sin første kamp med ansvar for London-klubben.

Fredag så det også tungt ut da Marc Albrighton ga Leicester ledelsen 1-0 allerede etter åtte minutter.

Jamie Vardy slo inn fra venstre og på bakre stolpe skled Albrighton inn ledelsen. Ledelsen holdt stand helt til lagene var på vei inn til pause.

Da fikk West Ham corner og på den steg Cheikhou Kouyaté høyest. Den hengslete midtbanespilleren vant duellen på femmeteren og headet ballen via en Leicester-forsvarer og i mål.

Det gikk lang tid mellom de store sjansene etter pause, men det var vertene som presset på for lederscoringen mot slutten. Nærmest kom laget på overtid da innbytter André Ayew forsøkte seg på en C-moment.

Etter flere dueller inne i Leicester-feltet fikk ballen sprette og Ayew forsøkte seg på et frekt brassespark. Spissen traff ballen forholdsvis rent, men den forsvant over målet til Leicester-målvakt Kasper Schmeichel.

Det ene poenget gjør at West Ham ligger på 18.-plass med 10 poeng, mens Leicester ligger på 11.-plass med 14 poeng.