Det skjedde etter en rask snuoperasjon i annen omgang. Sophie Ingle og Ji So-yun scoret i løpet av to minutter etter at Adriana Leon hadde sendt West Ham i føringen rett etter å ha blitt byttet inn.

På overtid gjorde Drew Spence 3-1 for gjestene. Seieren var fortjent om man skal dømme ut fra sjanse- og skuddstatistikken.

Mjelde og Reiten spilte hele kampen for Chelsea. Blåtrøyene har vunnet fire kamper og spilt én uavgjort så langt i sesongen. Det holder til tabelltopp, ett poeng foran Arsenal og Manchester City.

Arsenal slo City 1-0 i toppkampen tidligere søndag. Der ble Vivianne Miedema matchvinner.

Maria Thorisdottir var ikke med i Chelsea-troppen søndag. For West Ham var Cecilie Kvamme ubenyttet reserve.

Kristine Leine (til høyre) og Reading tapte 0-2 borte mot Lauren James og Manchester United. Foto: Martin Rickett / PA via AP / NTB scanpix

Reading-tap

Tre norske spillere startet for Reading i 0-2-tapet borte mot Manchester United. Kristine Leine spilte back for gjestene, mens Amalie Eikeland var å finne på midten og Lisa-Marie Utland startet på topp.

Nyopprykkede United tok ledelsen ved Kirsty Hanson etter et kvarters spill. Kampen var deretter jevnspilt, og Reading var på høyde med vertene, men oppgjøret ble punktert fem minutter før slutt. Da gjorde den nederlandske stjernen Jackie Groenen 2-0 for United.

Manchester-laget klatret opp til 4.-plassen på tabellen med ni poeng etter fem kamper.

Reading har kun spilt fire kamper og står med seks poeng. Dermed ligger Leine, Eikeland og Utlands lag på 8.-plass i superligaen.

Leine og Eikeland spilte samtlige 90 minutter mot United, mens Utland ble byttet ut kvarteret før slutt.