Sampdoria sikret seier da Morten Thorsby erstattet matchvinneren Fabio Quagliarella.

«De gamle er eldst» heter det, og i to av søndagens Serie A-kamper var de også best.

Scoringen fra 38 år gamle Zlatan kunne ikke redde Milan fra tap mot Genoa og 36 år gamle Goran Pandev.

Den makedonske veteranen ga Genoa ledelsen etter bare sju minutter da han sto godt plassert i boksen og kunne enkelt sette ballen i mål etter et innlegg.

Francesco Cassata la på til 2-0 rett før pause, og da ble Zlatans mål i 2. omgang kun av akademisk betydning.

Målene til 37 år gamle Fabio Quagliarella for Sampdoria mot Verona ble derimot helt avgjørende. Italieneren, som ble toppscorer i forrige Serie A-sesong, scoret to mål i løpet av kampens siste kvarter og avgjorde til 2-1.

Thorsby kom inn for Quagliarella rett før slutt.

Cristiano Ronaldo og Juventus slo Inter søndag kveld. Foto: Marco Alpozzi / LaPresse

Juventus med viktig seier over Inter

Søndag kveld ble det spilt toppkamp i Serie A.

Juventus unngikk feilskjær mot Inter og sikret en viktig 2-0-seier foran tomme tribuner i Torino søndag kveld.

Resultatet gjorde at Juventus tok tilbake tabelledelsen som Lazio fikk låne etter 2-0-seieren over Bologna lørdag. Maurizio Sarris menn leder Serie A med ett poeng ned til Roma-klubben når tolv kamper gjenstår. Luken ned til Inter på tredjeplass er nå på ni poeng.

Aaron Ramsey sendte Juventus i ledelsen ti minutter etter sideskiftet. Etter litt om og men endte ballen hos briten som sendte den mellom beina på Stefan de Vrij og i mål.

Ramsey tok på servitørrollen da Paulo Dybala fant nettmaskene et snaut kvarter senere. Dybala spilte vegg med den tidligere Arsenal-spilleren før han fintet bort Ashley Young og pirket inn 2-0. Det ble også sluttresultatet.

Kampen ble spilt foran tomme tribuner siden Nord-Italia er hardt rammet av koronaviruset.

Fredag skal Cristiano Ronaldo og Juventus i aksjon borte mot Bologna, mens Inter får besøk av Sassuolo to dager senere.