FULHAM - MANCHESTER CITY 0–2

Bernardo Silva og Sergio Agüero sikret 2-0-seier for Manchester City over Fulham lørdag. Dermed går de lyseblå forbi Liverpool, som hadde ligaledelsen på lån.

Bernardo åpnet ballet med en markkryper fra 17 meter allerede etter fem minutter. Pasningen kom fra Agüero, som drøye 20 minutter senere doblet til 2-0 etter pasning fra Bernardo. Scoringene kom etter håpløse feilpasninger i de bakre rekker hos hjemmelaget.

Bernardo Silva jubler etter å ha sendt gjestene i føringen. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix

Med seieren troner Manchester City på toppen av Premier League-tabellen igjen, etter at Liverpool har hatt ledelsen på lån med én kamp mer spilt. Avstanden mellom de to er kun ett poeng når sju kamper gjenstår.

City åpnet kampen i et vanvittig tempo, og Fulham klarte ikke holde stand særlig lenge. Før fem minutter spilt vant City ballen etter en håpløs pasning i Fulham-forsvaret. Bernardo sendte gjestene i føringen med en avslutning i hjørnet langs bakken.

Fulham, uten Aleksandar Mitrović i troppen, skapte lite framover på banen, og City hadde etablert spill på offensiv banehalvdel.

Sergio Agüero og Bernardo Silva utgjorde en god duo mot Fulham lørdag. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix

Halvveis ut i omgangen viste hjemmelaget bedre tendenser, men igjen var det gjestene som fikk ballen i mål. Agüero fikk ballen fra Bernardo etter nok en grusom pasning i Fulham-forsvaret. Argentineren var nådeløs og scoret sitt 19. seriemål for sesongen.

Ilkay Gündogan var nære på å øke ledelsen, men lagene gikk til pause på 2-0.

I annen omgang gikk det roligere for seg, og de store sjansene uteble fram til Kyle Walker banket ballen i stolpen ti minutter før slutt.

Flere mål ble det ikke, og City tok sin 25. trepoenger på 31 forsøk i ligaen denne sesongen.