MINNESOTA WILD - COLUMBUS BLUE JACKETS 5–4

Minnesota-veteran Mikko Koivu scoret to ganger da hjemmelaget slo Columbus Blue Jackets 5-4. Kampen om sluttspillplass intensiveres.

Den 36 år gamle finnen økte hjemmelagets 2-1-ledelse fra første periode med to scoringer i midtperioden.

Blue Jackets våknet i den tredje og scoret tre ganger, men med hjemmelagets Kevin Fialas scoring halvveis i sluttperioden sikret Mats Zuccarellos lag seieren 5-4.

En sluttspillplass er fortsatt innen rekkevidde.

– Det vil være fortjent om vi klarer en sluttspillplass, men om vi ikke gjør det, tror jeg ingen vil huske om jeg fikk to mål eller ikke. Nå må vi se mot den neste (kampen), sa Koivu ifølge nhl.com.

Minnesota har nå tre poeng opp til lagene som kjemper om såkalt wild card til sluttspillet i Stanley Cup.

Mats Zuccarello fikk 13 minutter og 47 sekunder på isen, men noterte seg ikke for målpoeng.

Minnesota Wild møter Detroit Red Wings borte torsdag.