Oostende holdt følge med storklubben fram til det var spilt 72 minutter. Da sendte David Okereke gjestene i ledelsen.

Ti minutter senere doblet Percy Tau til 2-0, og dermed endte det med Ingebrigtsens første tap i sin nye klubb.

Tidligere i sesongen hadde klubben overrasket stort med seier borte mot Anderlecht før de fulgte opp med 3-1-seier over Cercle Brugge helgen etter.

Med lørdagens tap ligger Ingebrigtsens mannskap på femteplass med seks poeng. Motstander Club Brugge topper med tre strake seire.

Tidligere Aalesund-spiller Henrik Bjørdal scoret da hans Zulte Waregem vant 2-0 borte mot Sander Berges Genk. Bjørndal sendte gjestene i føringen allerede etter seks minutter.

Tolv minutter før full tid doblet kontroversielle Saido Berahino til 2-0. 26-åringen ble fristilt fra kontrakten i Stoke nylig før han meldte overgang til belgisk fotball.

Sander Berge spilte 88 minutter, mens Bjørdal var på banen hele kampen.