Serieleder Chelsea har til gode å tape denne sesongen, men var ute å kjøre mot Reading.

Gjestene ledet 2-0 i innledningen av andre omgang, men svenske Jonna Andersson startet comebacket for Chelsea.

Backen reduserte i det 51. minutt, før Fran Kirby utlignet og sikret poengdeling med et kvarter igjen av kampen.

Maren Mjelde spilte samtlige minutter mot Reading søndag. Her fra en kamp tidligere denne sesongen. Foto: LUDVIG THUNMAN / BILDBYRÅN

Maren Mjelde spilte hele kampen for Chelsea, mens Maria Thorisdottir entret banen som innbytter etter 73 minutter.

Selv om den ubeseirede rekken består, kan 2-2-resultat bli kostbart for Chelsea.

Manchester City har én kamp mindre spilt og kan passere Chelsea på toppen av tabellen.