Det gjør Hobro-spilleren historisk. Søndag ble det 2-2 borte mot Horsens. I forrige serierunde tangerte nordmannen superligarekorden, og søndag rykket han forbi og tok den for seg selv. Kirkevold har elleve mål på tolv kamper for Hobro så langt denne sesongen.

I søndagens seriekamp mot Horsens scoret Kirkevold 1-1-målet i det 32. minutt. Før det hadde lagkamerat Rasmus Petersen fått marsjordre allerede etter sju minutters spill. Horsens tok ledelsen ved Jonas Thorsen før Kirkevolds utligning.

Bubacarr Sanneh sendte vertene opp i 2-1 kort tid etter utligningen, men Björn Kopplin berget poeng for Kirkevold og co helt på tampen.

Yaw Amankwah fikk 81 minutter for bortelaget.

Resultatet gjør at Hobro står med 19 poeng etter 12 runder. Horsens har ett poeng mer. Begge lag henger med i teten i Danmark.