Sheffield Wednesday – Manchester City 0–1

Det kom åtte minutter ut i 2. omgang av onsdagens bortekamp og ga Manchester City den 20. seieren på rad i hjemlige cupturneringer. Så sent som søndag vant klubben ligacupen for tredje år på rad.

Agüero fikk ballen fra Benjamin Mendy og sendte i vei et skudd keeper Joe Wildsmith fikk hånden på, men som han ikke greide å holde ute av mål. Agüero kan ha vært hårfint offside, og målet ville trolig blitt annullert i Premier League, men i cupkampen var det ikke VAR, og målet ble godkjent.

Pep Guardiola mønstret et sterkt lag i bortekampen mot laget fra mesterskapsserien, og City dominerte stort. Riyad Mahrez og Gabriel Jesus misset kjempesjanser i første omgang, mens Nicolás Otamendi og Mendy hadde stolpetreff før Agüero scoret.

Manchester City var aldri virkelig i trøbbel og kan se frem til bortekamp mot Newcastle i kvartfinalen om to og en halv uke.

Serietreer Leicester trengte også bare ett mål for å ta seg videre. Det ble scoret av Ricardo, som i det 82. minutt nikket inn 1–0 mot Birmingham på innlegg fra Marc Albrighton.

Det var en etterlengtet seier for et lag som har vunnet bare en av sine sju siste seriekamper og som føler rivalene nærme seg bakfra i Premier League.

Leicester tar imot Liverpools overmenn Chelsea i kvartfinalen.