Det var fullt kok under den første treningen til den nye treneren Luis de la Fuente på hovedkvarteret Las Rozas, nordvest i Madrid.

«Pass opp for køene!» lød det fra Marca.

Over tusen supportere – mange av dem barn – var på plass, mest populær var den 18 år gamle yndlingen Gavi.

Dette var en åpen trening – noe som ikke har skjedd på lenge. Spanias nye landslagssjef har sagt at han ønsker at det spanske folk skal komme nærmere landslaget i sin trenerperiode.

POSITIV START: Det spanske folk setter pris på at landslagssjef Luis de la Fuente (t.v.) har åpne treninger, i motsetning til deres forrige landslagssjef Luis Enrique. Foto: MARISCAL / EPA

Fuentes forgjenger – Luis Enrique – hadde alle treninger bak lukkede dører for supportere, mens journalistene fikk adgang i 20 minutter, skriver avisen.

Den spanske avisen El Mundo skriver at det var særlig stor interesse for Gavi «hos de yngre, spesielt kvinnene».

«Det meste av tribunelidenskapen var rettet mot Gavi», innleder avisen saken sin fra Las Rozas med. Hans Barcelona-kamerat Pedri er ute med skade.

Her er hele den spanske troppen:

En video i sosiale medier, videreformidlet av Radio Marca, viser hvordan Barcelona-spilleren ropes etter og omringes av mange unge supportere som ønsker selfie og autograf.

«Gavimania», skriver Marca på Twitter.

Det var så stor interesse for den åpne treningen at det var flere som ikke fikk slippe til på tribunen som har en kapasitet på drøyt 1000 mennesker.

Ifølge El Mundo var det store politistyrker til stede for å kontrollere de mange supporterne som ønsket å komme seg inn på treningsfeltet.

Lørdag har det spanske landslaget forflyttet seg fra Madrid til Malaga for å ta imot Erling Braut Haaland og Norge til den første kampen i EM-kvalifiseringen.

Oppgjøret har kampstart klokken 20.45 og sendes på TV 2 Direkte. Kampen kan også følges i VG Live.

Dersom du vil få en god oversikt over når de andre landskampene sendes denne uken, er veien kort til VGs nye sportskalender.