Siste sjanse å vise seg fram før Eliteserien 2022 er i gang. I dag får vi nok en pekepinn på hvilke TIL-spillere Gaute «Guardiola» Helstrup velger ut til neste helgs seriestart.

Gutan forventer sterk motstand i reservetrøndernes hovedstad, fra Kristiansund som kom på 6. plass i Eliteserien 2021.

Følger Gutan opp 2–1-seieren i bartebyen med en triumf i Norges fish and chips-Mekka?

Følg kampen sammen med en fotballsulten Helge Skog fra klokken 18.00. Kampstart er 19.00.

Siste innlegg

Har du tips eller spørsmål om dette emnet? Vi vil gjerne høre fra deg!

Send inn
Helge Skog

Takk for følget, folkens!

Neste søndag er det endelig ordentlig i gang. Da reiser Gutan til Skien for å mose Han Odd i Eliteseriens første runde.

Vi snakkes da. A-TY!

Kordan greide Thomas sæ i buret?

William

Han fikk ballen i trynet en gang, og slo en dårlig pasning. Ellers hadde han jo en rolig arbeidsdag.

Helge Skog

Hvorfor mistet TIL grepet?

Stånopå

I og med at det ble 0-0 mistet ingen grepet. Men TIL burde jo ha ledet kampen til pause, selv om Gutan ikke skapte veldig mange målsjanser.

Helge Skog
Helge Skog

Men i dag fikk vi riktig nok god underholdning. Første omgang var jo direkte festlig.

Helge Skog

Håper dommeren ikke har misforstått, og tror det skal spilles hundre-og-90 minutter.

Syns å huske et fantstisk frispark av Ruben, det var jo klistra i vinkelen. Tar ikke han døballene rett utenfor 16?

Godfot

Etter i dag kan vi gogt være enige om at han bør ta over det ansvaret.

Helge Skog
Helge Skog

Klabb og babb, men ingen avslutning på corneren.

Helge Skog

Jones fikser en corner til Gutan. Freskt innhopp av spissen.

Helge Skog

90 minutter passeres.

Helge Skog

Hjemmelaget med en OK sjanse, men Isaksen sikter på måsen – ikke målet.

Har TIL gjort noen varp på spillerinnkjøp før sesongen?