Serberne var klare for VM ettersom irene ledet med 1–0 mot Wales, men den endelig avgjørelsen falt da Aleksandar Prijovic gjorde 1–0 med litt over kvarteret igjen å spille i Beograd.

Waliserne kom best i gang mot Irland og gjestene kom nesten ikke nær ballen det første kvarteret. Noen store sjanser klarte derimot ikke waliserne å skape foran Darren Randolph.

Irene var mest opptatt med å være tette bakover og holde tempoet nede. De kom seg mer og mer inn i kampen etter hvert, men farlig ble det aldri.

Wales har måttet klare seg uten Gareth Bale de to siste VM-kvalifiseringskampene. Mye av det kreative er derfor lagt på Aaron Ramseys skuldre.

Lagets største og beste sjanse kom da Hal Robson-Kanu fikk stå umarkert å heade. Randolph slo derimot til med en redning fra øverste hylle og hindret hjemmelaget å ta ledelsen.

Etter 57 minutter var det gjestenes tribuneseksjon som kunne juble.

Den walisiske målvakten Wayne Hennessey hadde full kontroll og overleverte ballen til kaptein Ashley Williams. Han skulle bare ta ballen framover på banen, men rotet den bort slik at Jeff Hendricks fikk fritt leide til å legge inn, og der dukket James McClean og banket ballen i mål fra straffemerket.

Waliserne presset på mot slutten, men Martin O'Neills gutter holdt unna.

Østerrike avsluttet en jevn kvalifiseringsgruppe med å slå Moldova med 1–0 borte. Louis Schaub ble matchvinner med sin scoring i annen omgang.

VM-klare Spania avsluttet med seier

Spania gikk ubeseiret gjennom VM-kvalifiseringen etter 1–0 seier mot Israel søndag.

Det var null spenning før den siste runden av gruppe G i VM-kvalifiseringen.

Spania var allerede gruppevinner før kampen mot Israel, mens det var klart at Italia ville bli nummer to. I Jerusalem gikk et reservepreget Spania til pause etter en målløs omgang.

Asier Illarramendi sendte Spania i ledelsen etter 76 minutter på Teddy Stadium. Real Sociedad-spillerens mål ble kampens eneste og dermed gikk Spania gjennom gruppen uten å tape en eneste kamp.

Spania mistet kun poeng i bortekampen mot Italia for ett år siden, mens Italia rotet bort den teoretiske muligheten til gruppeseier med 1–1 mot Makedonia sist runde.

Italia avsluttet kvalifiseringen med å vinne 1–0 borte mot Albania mandag. Inter-spiller Antonio Candreva ble matchvinner etter 73. minutters spill.

I den tredje kampen i gruppe G vant Makedonia 4–0 mot Liechtenstein. Sistnevnte gikk på ti strake tap i kvalifiseringsspillet.

Dermed ble det formelt avklart at Spania er klare for fotball-VM i Russland som gruppevinnere, med 28 poeng. Italia, som endte fem poeng bak, må ut i omspill. Hvem de møter blir ikke klart før 17. oktober.

Albania (13 poeng), Israel (12 poeng), Makedonia (11 poeng) og Liechtenstein (0 poeng) havnet på plassene bak.