Svendsen har vært på lån i Odd denne sesongen, og spilte sin siste kamp for Skien-klubben så sent som 14. juli. Mandag debuterte han for sin nye klubb Odense med to mål.

– Det var en perfekt start. Det er en guttedrøm å få en sånn debut. Man håper alltid på å score og å vinne. Det er fantastisk at det skjedde i min debut, sa Svendsen etterpå.

Nordmannen ble byttet inn etter 61 minutter på stillingen 1–1. Ti minutter senere sendte han hjemmelaget i ledelsen. Svendsen avanserte fremover i banen og spilte en pasning ut til Bashkim Kadrii på venstresiden. Han banket ballen inn i boksen og Svendsen styrte inn 2–1.

Vertene økte til 3–1 like etterpå, og åtte minutter før slutt var nordmannen frempå igjen. Etter en kjempetabbe av Lyngbys keeper ble Svendsen spilt på åpent mål og satte inn 4–1.

21-åringen startet karrieren i Molde. I 2017 ble han solgt til Hammarby. Han var lånt ut til Odd første halvdel av 2019 før han altså ble solgt til Odense.

Han scoret ikke mål i ligaen for Odd, men i Danmark ble det umiddelbart nettsus.

Odense har nå én seier og ett tap på to kamper i serien. I første runde ledet de 2-0, men tapte 2–3 for Ståle Solbakkens FCK.