Den første finalekampen endte 29-29, og med seier ville Myrhol og hans danske «drenger» bli dansk mester i håndball for andre gang i klubbens historie.

Skjern ledet lenge den andre finalekampen mot Bjerringbro-Silkeborg (BSV), men mistet ledelsen og det ble en thrilleravslutning på kampen.

På stillingen 20–16 til Skjern, 18 minutter før slutt, fikk Myrhol sin tredje tominutter. Dermed var kampen var over for nordmannen.

Skjern slet en periode uten nordmannen, og BSV kom opp i 19-20, og tre minutter før full tid sto det 26–26. Markus Olsson satte inn den matchavgjørende scoringen som fastsatte sluttresultatet til 27–26 til Skjern, og sørget for at lagets norske klippe, Bjarte Myrhol, tirsdag kan feire både gull og sin 36-årsdag.

Seieren kronet en god sesong for Skjern, som foruten gullet også tok dem til kvartfinalespill i mesterligaen.

Bergenseren Eivind Tangen var også sentral for Skjern med sine fem scoringer.