DC UNITED - NEW YORK RED BULLS 3-3

Wayne Rooney sto for sitt femte mål for sesongen for DC United, men Bradley Wright-Phillips scoret hattrick og sørget for 3-3 for New York Red Bulls i MLS.

Rooney, som debuterte i MLS i juli etter å ha kommet fra Everton i Premier League, ga DC United ledelsen til 2-1 i det 64. minutt da han satte inn Oniel Fishers innlegg.

Rooney sendte også i vei et skudd som gikk i tverrliggeren etter 73 minutter, og ble nektet på en kontring sju minutter senere, før han slo en corner som ble headet i stanga på overtid.

Wright-Phillips ble den andre spilleren i MLS-historien til å score et hattrick med utligningsmål etter Atalanta-spiss Josef Martinez forrige sesong. Det var hans første hattrick siden mai 2016.

Engelskmannen scoret i det 41.-, 76.- og 90.-minutt.

New York-angriperen har 19 MLS-mål, nummer to bak Martinez' 28.

Paul Arriola scoret DC Uniteds første mål i det 25. minutt, før Luciano Acosta sendte hjemmelaget foran igjen i det 87. minutt.