Den tidligere Sarpsborg-spissen sto med fem kamper uten mål etter overgangen til nederlandsk fotball, men søndag løsnet det.

Larsen scoret de to første målene da Groningen slo bunnlaget Fortuna Sittard 3-1 på bortebane. Nordmannen ser ut til å ha funnet tonen med Bart van Hintum. Venstrebacken bidro med målgivende pasning på begge målene.

Først fant han Larsen foran mål etter seks minutter, før han spilte nordmannen fri etter 28 minutter. Larsens avslutning på det andre målet omtales som imponerende og bestemt i nederlandske fotballaviser.

Van Hintum la selv på til 3-1 med et frisparkmål etter at Mats Seuntjens hadde redusert etter hvilen. Groningen er oppe på ti poeng etter seks kamper i årets sesong.