Nederland - Nord-Irland 3–1

Nederland styrte det meste i Rotterdam, men et kvarter før slutt var det istedenfor gjestene som skulle få nettsus. Nord-Irland slo et innlegg fra høyre, og Josh Magennis steg til vers og headet i mål.

Da var Nederland i trøbbel, men de skulle slå hardt tilbake.

Fem minutter senere fikk nemlig Memphis Depay roet ned pulsen hos Nederland-supporterne. Han mottok ballen i feltet og lurte ballen i det høyre hjørnet. Et uhyre viktig mål.

Hjemmelaget presset på for den avgjørende scoringen, og på overtid kriget Luuk de Jong inn 2-1. Bare minutter senere satte Depay inn sitt andre for kvelden og punkterte oppgjøret.

Med seieren er Nederland oppe på 12 poeng etter fem kamper, det samme som gruppeleder Tyskland. Lagene har i tillegg identisk målforskjell. Nord-Irland ligger på tredjeplass, også de med 12 poeng, men med én kamp mer spilt.

Favorittene ser dermed ut til å ha bra kontroll i sin gruppe. De to beste lagene går direkte til EM, og Tyskland og Nederland har allerede møttes to ganger i kvalifiseringen.

Skal Nord-Irland kvalifisere seg, må de trolig slå Nederland når lagene møtes i Belfast i november.