Med tre poeng til Fulham ville laget tatt seg forbi Sheffield Wednesday opp til sjetteplassen, den siste som gir plass i opprykkskvalifiseringen. I stedet er det ett poeng opp dit når lagene har spilt like mange kamper.

Det var hjemmelaget som scoret først da Sone Aluko befordret ballen i mål etter en pasning fra Stefan Johansen like før sidebytte.

Craig Conway sto for gjestenes utligning elleve minutter før slutt, men fire minutter før full tid var Fulham foran igjen da Gohi Bi Cyriac gjorde 2-1. Lucas Joao ville det derimot annerledes og gjorde den viktige 2-2-scoringen i siste minutt.

Stefan Johansen ble byttet ut på stillingen 1-1 vel ti minutter før slutt.

Blackburn henviste med sitt poeng Bristol City til den siste nedrykksplassen. Lagene har henholdsvis 39 og 38 poeng.

Wolverhampton slo Brentford 2-1. Dermed har Wolves fått et lite pusterom i nedrykksstriden. Laget står nå med 42 poeng, har seks lag bak seg og har en kamp mindre spilt enn lagene rundt seg i nedrykksstriden.