– Det her er veldig enkelt hittil, sier Morten Ramm om EM-profeten.

Komikeren har tro på mange mål i mesterskapet som kommer og fyller på med scoringer i kamp etter kamp.

– Hvorfor ikke? Det blir litt annerledes opplegg og løsne opp på en helt annen måte. Det kommer til å være varmt og et lag kommer til å kjøre mer over det andre. De store lagene kommer til å tåle presset og være mer avslappet tidlig i gruppespillet, mener Ramm.

Bli med på EM-profeten her!

Bernt Hulsker tror at Nederlands kamper kan bli veldig underholdende. Han er selv født i Haag, og den tidligere spissen spår at det kan bli mange mål i deres kamper.

– Jeg hører du har troen på De Oranjes, men det har ikke jeg i det mesterskapet her. De kommer til å slippe inn altfor mye mål, sier Hulsker til Ramm.

Heier på England

Begge gleder seg veldig til Englands kamper, spesielt når de skal møte Skottland.

– Jeg følger med på Premier League. Jeg ønsker 2–0 fordi jeg holder litt med England. Det som er deilig med England er at man sitter med Premier League-spillere som kniver på «balløya». Å se de i samlet tropp... England er stort for meg, sier Ramm.

Englands tøffeste motstander i gruppespillet er nok Kroatia. Morten Ramm har et spesielt forhold til landet på grunn av én ting:

Uenige om Italia

Videre titter de på «dødens gruppe», som denne gangen inneholder Frankrike, Tyskland og Portugal. Begge holder en knapp på franskmennene, men tror portugiserne kan snike seg foran Tyskland.

– Portugal tar det denne gangen, men så møtes de kanskje senere i mesterskapet. Da blir det annerledes, sier Ramm.

Bernt Hulsker mener at kollegaen er for optimistisk når han tipper mange mål til Italia.

– For Italia er 2–0 en solid seier i et mesterskap, slår han fast.

Han har derimot mer tro på at Belgia scorer mye mål, spesielt mot Finland: