– Dette kan være starten på noe bra, sa trener Jean-Louis Gasset da laget vendte til seier mot Caen sist helg. Tirsdag viste laget styrke igjen og klatret til 3.-plass på tabellen med sesongens første borteseier.

Selnæs startet på benken, men ble byttet inn rett etter at Max-Alain Gradel gjorde 1-1 for Toulouse i det 63. minutt. Nesten umiddelbart etter å ha kommet inn utnyttet han en stor tabbe i hjemmeforsvaret og spilte med sin første berøring fram Cabella til 2-1-målet.

Mindre enn ti minutter senere gjorde Yannis Salibur 3-1 til gjestene, som holdt unna selv om Jimmy Durmaz skapte ny spenning med sin redusering.

Saint-Étiennes første mål ble scoret av Lois Diony midtveis i første omgang.

Laget er seks poeng bak Paris Saint-Germain og ett bak Lille, som i likhet med mange andre lag spiller onsdag.

Det ble borteseier i alle tirsdagens tre kamper. Angers vant 1-0 i Monaco og Nice 2-1 i Nantes. (@NTB)