– Han ser klarere og mer uthvilt ut enn noen gang, sier Krampe om Haaland til VG.

Haaland scoret to ganger og hadde tre målgivende pasninger i 5–2-seieren mot Eintracht Frankfurt i første seriekamp lørdag. Helgen før gjorde han hat trick i cupen mot Wehen Wiesbaden.

21-åringen har nå 62 mål på 61 kamper for Dortmund. Krampe ser ikke bort fra at Haaland vil overgå Bayern München-angriper Robert Lewandowskis utrolige 41 mål i Bundesliga sist sesong.

Lewandowski overtok målrekorden fra avdøde Gerd Müllers 40 mål i 1971/72-sesongen.

– Haaland kan slå Lewandowskis målrekord. Alt er mulig hvis han holder seg frisk, sier sportsredaktøren i Ruhr Nachrichten.

Tirsdag møtes Haaland og Lewandowski i den tyske supercupen (kl. 20.30 på Viasat 4).

– Haaland er enestående, sier Bayern-trener Julian Nagelsmann før kampen.

Dortmund solgte vingen Jadon Sancho til Manchester United i sommer, men Krampe roser samspillet nordmannen har utviklet med Thorgan Hazard og Marco Reus.

– Hazard passer veldig bra sammen med Haaland, og samspillet med Reus fungerer også veldig godt, sier Krampe.

VISTE MUSKLER: Erling Braut Haaland har vist styrke de første kampene av den ny sesongen. Foto: INA FASSBENDER / AFP

Han peker på at den nye Dortmund-treneren, Marco Rose, har tatt tak i hva Haaland kan utvikle videre: Høyrefoten og flere mål med hodet.

– Erling vil alltid forbedre seg. Han har en kvalitet som vi alle setter stor pris på. Han er aldri fornøyd, sa Rose etter seieren mot Frankfurt.

– Han er også en lagspiller, han løper for laget.

Barcelona-stopperen Gerard Pique tok for seg Haaland og PSG-profilen Kylian Mbappé på Twitch i helgen: - En er veldig lik den brasilianske Ronaldo, Mbappé. Haaland er mer kraftfull, sterk og en målmaskin, sa Pique ifølge AS.

Shaka Hislop, ekspert for ESPN og tidligere keeper i flere Premier League-klubber, trekker frem jærbuens smarte bevegelser innenfor motstanderens 16 meter som en uvanlig styrke.

– Forståelsen og bevegelsene hans i boksen er ikke noe du får fra en spiller som er rundt 20 år. Det virker som vi har snakket om ham i en evighet, men han er fortsatt i en alder hvor han lærer spillet, sier Hislop.

Han er sikker på at Haalands utrolige fossefall av mål vil fortsette.

– Uansett i hvilken liga han vil spiller i fremtiden, tror jeg vi kan vente oss å fortsette og se den vanvittige statistikken fra Haaland, sier Hislop.

PS! Haaland sprintet i 35,9 kilometer i timen i oppgjøret mot Frankfurt. Det var den høyeste hastigheten for en spiller i Bundesliga-åpningen.