WYCOMBE - OXFORD 2–1

Mandag klarte de nettopp det, da de slo Oxford 2-1 i opprykksfinalen på Wembley.

Anthony Stewart sendte Wycombe i ledelsen etter bare ni minutter, før Oxfords Mark Sykes utlignet etter timen.

Walisiske Joe Jacobson, som har vært i Wycombe siden 2014, ble matchvinner med sin straffescoring ti minutter før full tid.

Flere mål ble det ikke, til tross for et enormt Oxford-press. De hadde fem skudd på mål bare i den andre omgangen, men Wycombe holdt unna og vant 2-1.

Dermed blir Wycombe å se i Championship neste sesong, for første gang i klubbens 133 år lange historie.

Laget trenes av Gareth Ainsworth, som på 1990- og 2000-tallet spilte for blant annet Wimbledon, Cardiff og Queens Park Rangers. Han har vært trener i klubben siden 2012.