De norske seriemesterne hadde nok ingen stor tro på avansement da de tok turen til den blå delen av Manchester torsdag kveld.

LSK fikk fem mål i sekken i første kamp av åttedelsfinalen hjemme på Åråsen, og å komme seg videre til kvartfinalen skulle bli en umulig oppgave.

Berget scoret ledermål

Likevel fikk de gule noe å juble for i Manchester torsdag. Etter 17 minutter spilte Emilie Haavi fram Marte Berget, som sendte LSK i ledelsen.

Ledelsen holdt i hele første omgang, men like etter pause utlignet City ved Isobel Christiansen.

Det så lenge ut til å gå mot et hederlig uavgjort resultat på bortebane, men i det 73 minutt avgjorde Nikita Parris kampen.

Dermed blir det kvartfinale i mesterligaen på Manchester City etter 2-1 seier torsdag og 7-1 sammenlagt. LSK slo ut Brøndby i forrige runde.