Oliver Petersen (20) ble hentet til Molde som 16-åring i 2018. I den nyeste episoden av RB-sporten forteller Moldes andrekeeper om hvordan han havnet i rosenes by. Petersen spilte for Follo før han kom til Molde, og tilfeldigheter førte til at han ble førstekeeper der.

– Jeg visst at MFK fulgte med før vi møtte Molde 2 på Ski stadion. Vi slo dem, og det hjalp jo på det. Litt etterpå møtte vi Træff, og slo dem 2–1. Da var Per Magne Misund (keepertrener i MFK) på tribunen, forteller Petersen i den nyeste episoden av RB-sporten.

foto
Gjest i RB-sporten: Oliver Petersen forteller om sine styrker og svakheter, men tror ikke han hadde bommet på straffe. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Han forteller også om MFK-debuten i fjorårssesongen, da Andreas Linde var ute med skade.

– Jeg tenkte det hadde vært kult å få en kamp, men hadde ikke regna med det. Men så ble det fem. Det var veldig lærerikt og fint å få den muligheten, sier han.

Petersen forteller også omstendighetene rundt Kristoffer Haugens noe famøse sjølmål i bortekampen mot Sandefjord.

Det ble litt oppmerksomhet rundt Petersen etter debuten, og opptil flere både sa og skrev «Oliver Pettersen». I podkasten avslører han at til og med MFK har tatt feil av etternavnet.

Petersen forteller også litt om livet i Molde, hvor han i august har bodd fire år sammen med Chinchilla-perseren Enzo.

I tillegg til Oliver Petersen, består panelet av Ole Bjørner Loe Welde og Pernille Huseby. Du kan høre «RB-sporten» der du vanligvis hører podkast. Episoden kan også spilles av i vinduet i denne saken.