«Ole vil alltid være en Manchester United-legende» skriver klubben selv i en pressemelding.

Solskjær forlater klubben etter nesten tre år i managerstolen. Det endte troféløst, men 48-åringen får likevel rosende ord idet han takker for seg.

«Den mest verdige mannen i rommet», skriver David Beckham som en kommentar under Manchester Uniteds innlegg på Instagram.

Også MMA-stjerne Conor McGregor ønsker å hylle nordmannen:

– Slik ser en evig legende ut, skriver kampsportutøveren.

Flere tidligere lagkamerater er også ute med støtte til den nå arbeidsløse manageren. Phil Neville har postet et bilde av Solskjærs ikoniske feiring fra Champions League-finalen i 1999, etterfulgt av et hjerte.

Også storebror Gary er ute med en hyllest til nordmannen.

– Takk Ole. Du gjorde oss stolte. De siste to månedene var tøffe, men før det fant du tilbake til sjelen til klubben, skriver Neville på Twitter.

Gary Neville har i en Sky Sports-sending søndag snakket om Solskjær-sparkingen.

– Det har vært på vei i noen uker nå. Prestasjonene har vært forferdelige. Prestasjonen mot Watford var pinglete, og nivået de siste ukene har bare blitt verre og verre. Når en manager ikke kan få spillerne til å prestere vil man, i denne bransjen, miste jobben, er Nevilles dystre dom. Han fortsetter:

– Forsvarsspillet mot Watford var begredelig. De ble fullstendig overkjørt. Ole fikk dem ikke til å prestere. De så helt tomme ut. Jeg er ikke overrasket over at det hele endte i dag, sier han.

Michael Owen, kjent for å ha spilt for både Liverpool og Manchester United, har også tatt til sosiale medier for å si sin mening.

Han peker på at timingen for å se etter en ny manager er «verst tenkelig», og at den eneste åpenbare kandidaten er Zinedine Zidane.

– En midlertidig manager ser sannsynlig ut, igjen, skriver han.

Manchester United-legenden Patrice Evra takker Solskjær for innsatsen: «Takk, min venn, for at du fikk oss til å tro igjen.»

– En ekte genteman. Det er heldig som har blitt trent av deg, skriver tidligere Manchester United-spiller Ander Herrera.

En rekke Manchester United-spillere uttrykker også sympati med nordmannen etter avskjedigelsen:

Den kjente Manchester United-youtuberen Mark Goldbridge kaller også Solskjær for en klubblegende som alltid vil ha en plass i historien.

Flere journalister og mediepersonligheter kaster seg også på. Her er noe av det som skrives om Solskjær på Twitter nå:

Også skuespiller og Manchester United-supporter John Bradley, best kjent for rollen som Sam i Game of Thrones, har gode ord om Solskjær.

– Han ga oss noen av de beste øyeblikkene siden Ferguson, skriver skuespilleren, og legger ved et bilde sammen med den nå tidligere United-manageren.