Napolis gater var fulle av feirende fans etter at serie A-gullet ble sikret torsdag. Minst en person er død etter å ha blitt truffet av skudd.

La Repubblica skriver at mann på 26 år er død etter å ha blitt truffet av skudd i feiringen. Avisa skriver at detaljene om hva som har skjedd ikke er kjent.

Nyhetsbyrået Ansa melder også om dødsfallet og skriver at tre andre er såret etter å ha blitt truffet av skudd. I tillegg har tre personer skader på hendene etter å ha blitt rammet av fyrverkeri i feiringen.

Tidligere torsdag fikk flere Napoli-tilhengere hard medfart da de stormet gressmaten etter klubbens første italienske seriegull på 33 år.

HØYLYTT I NAPOLI: Fansen tok til gatene i den søritalienske byen etter at seriegullet var et faktum. Foto: Alessandro Garofalo / AP / NTB

Ifølge AFP gikk Udineses tilhengere løs på Napolis jublende supportere etter kampen. Bildene fra Stadio Friuli i Udine viser at supportere har tatt av seg buksebeltene for å bruke dem i opptøyene.

Ultra-supportere fra Udinese melder det samme på sosiale medier.

Videobilder fra stadion viser også at Napoli-tilhengere rømte tilbake på tribunene da de ble klare over hva som ventet dem ute på gresset.

Politiet måtte gripe inn.

Napoli sikret seg seriegullet da spissen Victor Osimhen utlignet til 1–1 etter pause. Ett poeng var alt klubben trengte. Reserve Leo Skiri Østigård kunne juble for seriegull allerede fem kamper før serieslutt.

Han deltok i jubelscenene ute på gresset etter den historiske triumfen.

Foto: JENNIFER LORENZINI / Reuters