PARIS SAINT-GERMAIN - ELVERUM 36–29

Dermed tok PSG sine første poeng i Champions League, etter å ha måttet tåle tap i sine to første kamper. Elverum har like mange poeng etter sin borteseier mot Porto i åpningskampen.

Hjemmelaget scoret de tre første målene, men Elverum ville være med på moroa og var oppe på 4-4 etter ti minutter. PSG rykket til 9-4, men gjestene slo tilbake og scoret fem av de seks neste målene. Dermed sto det 10-9.

Siste gang Elverum var så nær var på 11-10. Fram til pause skaffet den franske storklubben seg fire måls ledelse med 17-13, men Elverum ville ikke la seg hekte av og var to mål bak på 23-21 drøyt ti minutter ut i den andre omgangen.

Mot slutten røynet det på, og storfavoritten kunne dra fra til seksmålsseier.

Josef Pujol var Elverums toppscorer med sju mål, mens Luc Abalo scoret fire ganger mot sin tidligere klubb, deriblant kampens siste mål.

Mikkel Hansen scoret åtte ganger for PSG.

Gøran Johannessen og hans lag gikk på smell. Foto: Geir Olsen, NTB

Flensburg-smell

I samme gruppe fikk Flensburg-Handewitt med fire nordmenn på laget sitt første tap da Vardar Skopje vant 31-26.

Gøran Johannessen var gjestenes toppscorer med seks mål (på like mange skudd), mens Magnus Jøndal scoret nest flest med fire. Magnus Abelvik Rød hadde derimot ingen god dag. Han pådro seg rødt kort tidlig i 2. omgang etter tre utvisninger.

Rød hadde også tre tekniske feil, flest i laget sammen med Jim Gottfridsson.

I sluttfasen haltet Johannessen av banen etter å ha fått en smell, mens keeper Torbjørn Bergerud fikk et skudd i hodet. Flensburg har sår å slikke før søndagens lokaloppgjør mot Kiel i Bundesliga.

Polske Kielce og Flensburg topper tabellen med seks poeng. I likhet med Porto og Mesjkov Brest har de spilt fire kamper, mens de fire øvrige lagene har spilt tre eller to etter koronautsettelser.