Molde – Granada 2-1 (2-3 sammenlagt)

Gossingen fikk sjansen fra start da Martin Ellingsen sonet karantene. Han tok for seg fra første spark på ballen. Unggutten markerte seg med mange involveringer både offensivt og defensivt. I lange perioder var han en av Moldes beste spillere.

– Det siste døgnet har vært en gøy opplevelse. Jeg har bare gledet meg egentlig, sa debutanten til TV 2 etter kampen.

– Jeg fikk litt sjokk da jeg fikk beskjeden kvelden før kampen. Før kamp var jeg litt nervøs, men så fikk jeg mange kloke ord fra lagkameratene. Så det ble jeg ganske beroliget for. Det er jo bare fotball, sa Breivik.

– Jeg følte jeg kom greit inn i kampen, og som sagt har jeg ganske mange gode lagkamerater. Det gjorde det lett å spille. Da var det bare å gjøre på trening, sa han.

Fikk skryt av treneren

Erling Moe var svært godt fornøyd med den nye MFK-kometen.

– Jeg synes han gjorde det virkelig bra. Jeg har sett det mens han har vært med oss sidden pre-season startet, og var ikke redd for å sett han utpå i dag, for han vil spille en stor rolle i klubben i årene som kommer. Dette var en god start, men forhåpentlig blir han enda bedre i åre e som kommer, sa Moe til Rbnett på pressekonferansen etterpå.

- Hva sier det om nivået laget ditt er på når du kan sitte her og være skuffet etter at dere vinner mot et lag fra La Liga i et annet land?

– Jeg synes det viser at vi har steppet opp et hakk fra i fjor. VI har gjort en bra pre-season så langt. Jeg synes vi har gjort en veldig god jobb, og du ser at dette laget har noe å gjøre på dette nivået. Jeg synes vi over to kamper er dominerende. Selvfølgelig skal vi gratulere Granada med seieren, de fortjener det når de går gjennom. Me jeg er stolt av laget, jeg er stolt av alle sammen. Jeg synes vi har bevist hva vi står for i Molde nå. Forhåpentlig kan vi vokse enda mer, sa Moe.

Molde vant kampen, men tapte avansementet mot Granada. Foto: Laszlo Balogh / AP

Eikrem: - Sinnssykt stolt

Han slo fast at det var de avgjørende situasjonene som skilte lagene over to kamper.

– Vi gjorde en god kamp igjen og skapte nok sjanser til å gjøre dette mer spennende. Dessverre var vi ikke gode nok foran målet. Man alt i alt er jeg stolt av guttene, sa treneren.

Det var også kaptein Magnus Eikrem

- Jeg er sinnssykt stolt av alle. Vi spiller to veldig gode kamper. Det er synd at det bare er nesten. Jeg er stolt. Vi er en liten klubb. Om du ser på klubbene som er kommet like langt som oss, så er det ikke mange lag på vår størrelse, sa han til TV 2.