– Vi føler oss ustoppelige, for å være ærlig. Vi føler ingen kan slå oss, når du ser på hva vi har gjort med Bayern München (3–0-seier) og RB Leipzig (7–0-seier) her, sier Jack Grealish til BT Sport etter kampen.

Manchester City høvlet over Real Madrid med 4–0 i returoppgjøret og med 5–1 sammenlagt sikret de finaleplass mot Inter i Istanbul 10. juni.

Da trener Pep Guardiola ble spurt om Grealish’ melding på pressekonferansen etter kampen, var Guardiola kontant.

– Jeg liker det ikke. Alle lag er mulig å stoppe, og det kan endre seg helt fra en dag til en annen. Det er fint at spillerne føler det slik, men hver kamp er forskjellig, sier Guardiola etter en av sine største kvelder som trener.

Ikke bare Grealish som får kjeft av treneren:

To mål av Bernardo Silva, et selvmål av Eder Militao og en overtidsscoring av Julian Alvarez sørget for ydmykelsen.

På pressekonferansen etter kampen, var Guardiola en lykkelig og avslappet mann. Det var den beste prestasjonen hans lag har gjennomført, tatt rammene og motstanderen i betraktning, erklærte han.

Det er likevel én ting han ikke kan fordra.

– Nivået dette laget har, er så utrolig. Og de er så utrolig ydmyke, uansett hvilken kamp eller motstander. Jeg hater arroganse i idretten. I dag fikk de betalt for sin ydmykhet, sier spanjolen.

Selvsikker må det imidlertid være lov å være. BT Sport-ekspert og tidligere Manchester United-stopper Rio Ferdinand avslørte på lufta at Guardiola sendte ham en melding før kamp.

«To meg, vi kommer til å vinne i dag», skal meldingen ha sagt, ifølge Ferdinand.

Guardiola selv gikk av banen og ropte «Hva var det jeg sa?!», et øyeblikk flere filmet og delte på sosiale medier.

Førstkommende helg kan Manchester City sikre det første av tre mulige trofeer denne sesongen. De sikrer ligatittelen om de slår Chelsea.