Wolverhampton har en tung periode bak seg, men har fått en opptur i det siste med seier både over Chelsea og Newcastle. Hjemmelaget fikk nok en suksessopplevelse mot Bournemouth ved å sikre sin tredje strake seier. King spilte hele kampen for bortelaget.

Gjestene åpnet friskt, men det tok ikke lang tid før hjemmelaget overtok spillet. Nordmannen var tydelig frustrert da vertene tok ledelsen allerede etter tolv minutter, da Raúl Jiménez sto mutters alene foran Bournemouth-målet. Takket være en feilplassert Tyrone Mings, som opphevet offsiden, kunne mexicaneren føre hjemmelaget enkelt opp i ledelsen.

Bortelaget klarte aldri å utligne, og i stedet doblet Ivan Cavaleiro vertenes ledelse langt ut i overtiden. Det var ikke noe å si på denne seieren, Eddie Howes elever var tamme, og det ble tap for King og Bournemouth.

Alexander Sørloth kom inn og fikk spille de siste ti minuttene da Crystal Palace tok imot Leicester hjemme på Selhurst Park. Hjemmelagets toppscorer Luka Milivojević satte inn en scoring også i denne kampen. Andros Townsend spilte i det 39. minutt til Milivojevic, som klinket til fra 20 meter. Ballen duppet ned i det høyre hjørnet bak Leicesters keeper Kasper Schmeichel.

Keeperdebutant i Crystal Palace-buret Vicente Guaita vartet opp med en strålende redning på Jamie Vardys forsøk i det 79. minutt. 1-0 sto seg ut kampen, i det som var et innholdsrikt oppgjør, og Crystal Palace tok tre viktige poeng.

Christian Eriksen ble Tottenhams helt mot Burnley. Foto: Reuters

Eriksen ble overtidshelt

Christian Eriksen ble matchvinner i det 90. minutt da Tottenham vant 1-0 over Burnley hjemme på Wembley.

Det var nok av sjanser da Tottenham tok imot bunnlaget Burnley på sin midlertidige hjemmebane. Den fortjente scoringen til hjemmelaget kom imidlertid ikke før i kampens siste spilleminutt.

Hjemmelaget kom best i gang, men solid Burnley-forsvar gjorde jobben vanskelig for Tottenham. Vertenes første store sjanse kom etter 18 minutter da Erik Lamela fant Lucas Moura i bakrom, men Burnleys siste skanse Joe Hart slapp med skrekken da skuddet til Moura havnet utenfor stolpene.

Tottenham kjørte kampen og hadde fortjent en scoring. Hjemmelaget ropte på straffe da Harry Kane ble felt av Burnley-spiller James Tarkowski innenfor 16-meteren, men dommer Graham Scott var ikke enig og lot situasjonen gå. Reprisen viste imidlertid at Kane trolig ble snytt for straffespark.

Videre i første omgang sto Lamela for nok en kjempesjanse. Argentineren kom alene mot mål etter fint Tottenham-spill, men Hart i Burley-buret avverget scoring til hjemmelaget. Like før pause misbrukte hjemmelaget enda en mulighet da 18-år gamle Oliver Skipps pasning så vidt ikke havnet hos Moura på bakerste stolpe.

I annen omgang sto Burnley for den første store sjansen allerede etter kun tre minutter. Hjemmesupporterne holdt pusten da skuddet fra Ashley Barnes traff Tottenhams forsvarsspiller Toby Alderweireld og skiftet retning. Heldigvis for vertene ble det ikke mål.

Spurs burde tatt ledelsen da Kane fant Lamela, som sto alene, men bortelaget ble reddet av Harts fantastiske enhåndsredning. Burnley kunne takke sin siste skanse for at det nesten ble poeng på Wembley.

I overtiden satt det endelig for Tottenham. Christian Eriksen satte ballen kontant i nettmaskene fra kloss hold. Dermed sto det fortjent 1-0 til hjemmelaget. Bortelaget klarte aldri å utligne, dermed ble dansken matchvinner for hjemmelaget og sørget for tre viktige poeng i toppen av Premier League.