Tettey fikk begrenset med spilletid i sesonginnledningen, men har spilt fra start i de tre siste seriekampene. Med nordmannen tilbake i varmen har Norwich vunnet to og spilt en uavgjort.

Lørdag ble det en ny seier da Nélson Oliveira ble matchvinner med sin 1-0-scoring i det femte minutt i Sheffield. Tettey pådro seg et gult kort.

Norwich klatrer på tabellen med elleve poeng etter åtte serierunder.

Johansen-målgivende

Stefan Johansen slo den målgivende pasningen til Oliver Norwood i Fulhams 1-2-tap mot Burton. Stephen Warnock og Lucas Atkins scoret målene til hjemmelaget. Johansen spilte hele kampen.

Markus Henriksen fikk tillit fra start for Hull mot Sunderland, men nordmannen hadde ikke sin beste dag på jobben og ble tatt av til annen omgang. Adama Diomande satt på benken hele kampen for Hull, i oppgjøret som endte 1-1.

Norsk-kosovaren Bersant Celina kom inn som innbytter for Ipswich og fikk en knapp omgang i 2-0-seieren mot tabelljumbo Bolton.

Leeds-smell

Serieleder Leeds gikk på en smell med 0-1-tap mot Millwall. Aiden O'Brian scoret kampens eneste mål. Wolverhampton klatrer opp på samme poengsum som serielederen (17) etter sin 2-1-seier mot Nottingham Forest.

Øvrige resultater: Birmingham – Preston 1-3, Brentford – Reading 1-1, Bristol C. – Derby 4-1, Cardiff – Sheffield W. 1-1, Middlesbrough – Queens Park Rangers 3-2.

Senere kampstart: Barnsley – Aston Villa.