Leganés – Real Sociedad 2–1

Ødegaard startet for andre gang denne sesongen en ligakamp på benken.

Real Sociedad klarte ikke skape mye de første 20 minuttene, men tok ledelsen etter 21 minutter. Svenske Alexander Isak skjøt ballen i mål fra 17 meter. Dermed gikk «La Real» til pause med ledelse.

Etter pause var det Leganés som styrte. I det 49. minutt utlignet de etter mål fra Martin Braithwaite.

Det så lenge ut til å ende 1-1, men med en frisparkperle fra Oscar fire minutter på overtid sikret Leganés tre viktige poeng. Et usedvanlig vakkert skudd som gikk rett i krysset.

Leganés ligger nå på 18. plass i La Liga. De er a poeng med Mallorca som ligger på trygg plass.

Martin Ødegaard gjorde seg ikke mye bemerket. Med en dårlig touch på ballen ga han derimot Leganés en stor sjanse helt mot slutten av kampen.

Real Sociedad ligger nå som nummer sju i ligaen. De har tre poeng opp til mesterligaplass.