Det skriver Nettavisen.

– Kontrakten min med Kris gikk ut nå i mai. Kris er en strålende fyr, og en meget god midtstopper. Jeg ønsker ham all hell og lykke i fremtiden. Så får Kris svare på sitt valg, om han ønsker det, skriver Pedersen.

Ajer har vært Pedersens klient siden 2013. Celtic-spilleren har ikke besvart Nettavisens henvendelser.

foto
Fotballagent Tore Pedersen har i flere år hatt Kristoffer Ajer som klient, men nå er samarbeidet over. Foto: Terje Pedersen, NTB scanpix

Uviss Celtic-fremtid

I mars uttalte Pedersen følgende til NTB:

– Han forlenger ikke med Celtic og forsvinner i sommer. Det er flere klubber som er interesserte uten at jeg kan gå mer innpå navn. Det er mange som har fulgt han over en lengre periode.

Det ble ikke tatt godt imot i den skotske storklubben.

– Jeg tror agenten har skutt seg selv i foten her. Vi har Kris bundet til oss på en langtidskontrakt, så det er vi og ingen andre som bestemmer, sa Celtic-trener Neil Lennon i kjølvannet av uttalelsene.

foto
Kristoffer Ajer og agent Tore Pedersen skiller lag. Her er Ajer i aksjon under EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Malta og Norge i november. Foto: Fredrik Hagen, NTB scanpix

Klar for SEG?

Stadig nye klubber kobles til det norske stoppertalentet.

Ifølge det italienske nettstedet Calciomercato har Ajer gått over til det nederlandske selskapet Sports Entertainment Group (SEG).

De har spillere som Daley Blind, Memphis Depay og danske Kasper Dolberg i sin stall.

(©NTB)