Montpellier-Saint-Étienne 2–1

Ole Kristian Selnæs spilte hele kampen da Saint-Étienne tapte 1-2 mot Montpellier i Ligue 1. Laget fikk en mann utvist etter 51 minutter.

Jorginho fikk nemlig sitt andre gule kort like etter pause på stillingen 1-1.

Kévin Monnet-Paquet sendte Saint-Étienne i ledelsen på Stade de la Mosson etter 21 minutter, men hjemmelagets Paul Lasne utlignet kun to minutter før Jorginho måtte forlate banen.

Med én mann mindre ble det tungt for bortelaget, og etter 68 minutter satte Steve Mounié inn det avgjørende 2-1-målet for Montpellier.

Sen snuoperasjon fra rivalen

Med Saint-Étienne-tap i Montpellier kunne Lyon stikke fra rivalen på tabellen. Den sjansen benyttet rivalen seg av etter en sen snuoperasjon. Det er nå fire poeng mellom Lyon på fjerdeplass og Saint-Étienne på femteplass.

Cotentin Tolisso ga Lyon 1-0 etter elleve minutter, men Júlio Taveres utlignet for Dijon etter halvtimen spilt. Loïs Diony sendte Dijon i ledelsen like etter pause, og den ledelsen sto seg til det 80.-minutt.

Da utlignet først Tolisso, før Alexandre Lacazette fra straffemerket og Nabil Fekir sikret 4-2-seier. Lyon har fjerdeplassen på tabellen, fire poeng foran Saint-Étienne.

Tidligkampen i Ligue 1 søndag endte 3-0 til Bordeaux mot Guingamp. François Kamano, Nicolas Pallois og Gaëtan Laborde sto for målene.