Den innleide Atlético Madrid-spissen ble dermed den avgjørende faktoren i en relativt sjansefattig kamp, der Juventus stort sett hadde god kontroll.

Det var også gjestene som var farligst frampå før pause. Federico Chiesa og det svenske stjerneskuddet Dejan Kulusevski forsøkte seg med gode avslutninger, men Dinamo-keeper Georgij Bustsjan var med på notene.

I første spilleminutt etter hvilen måtte målvakten derimot gi tapt. Han ga retur på et skudd fra Kulusevski, og Morata var raskt framme og satte ballen i mål.

Det var spanjolens første sjanse, og Morata var ikke mye involvert i spillet i tirsdagens kamp. Han skulle imidlertid vise sin evne til å dukke opp foran mål igjen etter 83 minutter. Juan Cuadrado slo inn fra høyre, og Morato hadde plassert seg godt i feltet og stanget inn 2-0.

Tirsdagens lille minus for Juventus var at forsvarsveteranen Giorgio Chiellini måtte ut med skade. Han ble erstattet av Merih Demiral allerede etter 18 minutter, tilsynelatende med en strekk.

I den andre kampen i Champions League, gruppe G, spiller Barcelona hjemme mot Fenerbahçe.