REAL MADRID - HUESCA 4–1

Martin Ødegaard ble rapportert i lett trening for Real Madrid fredag, men nordmannen er ikke kampklar ennå etter leggskaden som har plaget ham.

Lagkameratene tok imidlertid lagets annen strake seier i La Liga og rykket opp i tabelltet lørdag.

Real Madrid kom til lørdagens kamp fra 3-1-seier over Barcelona i El Classico i forrige ligarunde, men leverte en skuffende innsats i mesterligamøtet Borussia Mönchengladbach i midtuka. Da ble det kun 2-2.

Lørdag banket imidlertid Eden Hazard inn 1-0 fra distanse etter 40 minutters spill på Alfredo Di Stefano-stadion. Ballen føk i krysset.

Like før lagene gikk til pause scoret Karim Benzema 2-0-målet. Enkelt fikk han stå og ta ned tversoverpasningen fra Lucas Vasquez på hjørnet av femmeteren og banke ballen i mål.

Huescas hadde sine muligheter ved raske Rafa Mir. Han hadde noen giftige raid, men klarte ikke å overliste Thibaut Courtois.

Ni minutter etter sidebytte var det Benzema som var tilrettelegger da Federico Valverde økte til 3-0.

Etter en times spill var nærmest jobben gjort og Zinédine Zidane byttet tre mann inkludert målscorerne Hazard og Valverde.

David Ferreiro reduserte til 1-3 da han fikk stå mutters alene inne i Real-feltet og score enkelt med et drøyt kvarter igjen av kampen.

Benzema fastsatte sluttresultatet med et velrettet hodestøt etter 90 minutters spill.

Atletico Madrid klatret til 3.-plass etter 3-1-seier borte mot Osasuna.

For Barcelona fortsatte trøbbelet i starten borte mot Alaves. Alaves tok ledelsen 31 minutter ut i 1. omgang etter en scoring av Luis Roja. I 2. omgang ble Alaves desimert til 10 mann, og Antoine Griezmann utlignet til 1-1 i det 63. minutt. Men flere mål kom ikke, og Barcelona ligger på en tannløs 12.-plass etter åtte poeng på seks kamper.