Frisk Asker – Vålerenga 3–0

Vålerenga vant grunnserien sist sesong og vil naturlig nok være misfornøyd med å reise både mål- og poengløs fra Asker etter sesongåpningen.

Gjestene noterte 39 skudd på mål, men klarte aldri å overliste Frisks svært solide keeper Nicklas Dahlberg.

Nettsus fikk derimot Gustafsson i motsatt ende. Han satte inn 1–0 på pasning fra veteranen Anders Bastiansen etter syv minutter. I annen periode doblet samme mann ledelsen for hjemmelaget.

Endre Medby satte inn 3-0-målet som punkterte kampen drøye tre minutter før slutt.

Grüner-jubel

Det eneste Oslo-laget som kunne juble for seier lørdag, var eliteseriedebutanten Grüner. I Grünerhallen valset de over en annen fersking, Narvik, med 5–1.

Stavanger har spilt to kamper og topper ligaen med full pott og 16–4 i målforskjell. Lørdag ble Manglerud Start banket 9–1 på borteis.

Storhamar trengte forlengning hjemme mot Lillehammer for å ta sin annen strake seier. Phil Marinaccio avgjorde til 3–2 for vertene.

I den siste lørdagskampen vant Sparta 6–4 borte mot Stjernen.