Haaland spilte hele kampen for Salzburg og scoret lagets fjerde mål seks minutter ut i andre omgang etter å ha blitt satt opp av spissmakker Patson Daka. Fire minutter før slutt satte han inn kveldens andre mål, før han på overtid sørget for sesongens andre hat trick i ligaen.

Med de tre nye fulltrefferne er 19-åringen oppe i elleve ligamål i den østerrikske toppdivisjonen på sine syv første kamper. Det er fire flere enn nærmeste konkurrent.

Salzburg hadde full kontroll fra første spark på ballen og ledet 2–1 til pause etter scoringer av Andre Ramalho og Masaya Okugaw, sistnevnte etter målgivende fra Haaland.

Etter pause økte Daka til 3-1, før han serverte Haaland til 4–1.

Hartberg forsøkte å blåse liv i kampen igjen med i underkant av kvarteret igjen, men Jodel Dossou sitt mål ble kun som er trøstemål å regne. Haaland satte nemlig inn 5-2, før makker Daka økte til 6–2 og Haaland fastsatte det hele til 7–2.

Salzburg leder den østerrikske toppdivisjonen med syv av syv seirer og 34–6 i målforskjell.