Torres gikk seirende ut av hovedkampen etter ti runder mot Nasibu Ramadhani fra Tanzania. Han vant ni av ti runder ifølge to av dommerne, og den tredje hadde alle i favør 27-åringen

Gran-bokseren klatrer dermed ytterligere på rankinglistene, og i fjærvekt og super fjærvekt kan det komme spennende kamper på kort og lang sikt. Som proff har han 18 seirer og ett tap.

Les også: Torres får hjelp av kjent mentalguru

Det mest nærliggende kan være en EM-kamp i fjærvekt (57 kg), Torres er for øyeblikket rangert som nummer syv på EBUs lister.

Se opptak av fredagens boksestevne:

Etter over tre år borte fra bokseringen på grunn av sykdom er Melhus på full fart tilbake.

Cruiservekteren hadde ingen problemer med å slå Ermin Avdic fra Bosnia og Hercegovina. Avdic var nede flere ganger før dommeren stoppet kampen i tredje runde og Melhus vant på teknisk knockout.

Havnaa svarer på utfordringen

Dermed står Melhus med ni seirer av like mange mulige som proff, og 33-åringen mener det er på tide at han og Kai Robin Havnaa møtes i det som blir en helnorsk proffduell.

– Jeg skal jobbe hardt for å få en Melhus mot Havnaa-kamp i 2024, sa Melhus oppe i ringen etter seieren.

Havnaa svarer følgende til VG om utspillet fra Melhus:

– Jeg kan godt slå Melhus for tredje gang, jeg. Vi har en cruiservekter til i Norge, Simen Nysæter fra Trondheim. Han og Melhus kan møtes først, og så møter jeg vinneren, foreslår Havnaa.

Han har altså vunnet to ganger som amatør mot Melhus.

OVER OG UT: Kevin Melhus har nettopp truffet med et avgjørende høyreslag som senker motstander Ermin Avdic. Sekunder senere er kampen over. Foto: VGTV

Det kan bli flere helnorske kamper. Andreas Skarvold Iversen og Alexander Martinsen, som bokser i lett tungvekt, vant hver sin kamp på teknisk knockout fredag kveld.

Iversen var først ute og utfordret Martinsen, noe sistnevnte svarte positivt på etter at også han hadde valset over motstander Mada Maugo fra Tanzania.

– Jeg synes Bokse-Norge fortjener en god kamp mellom to gode, norske boksere. Det vil vi se, og dere får det! sa Martinsen til jubel fra salen.

Les også: Martinsen forteller om dødsangst og mentale problemer

Jamshid Nazari sørget for at alle de fem norske bokserne vant sine kamper, men han måtte slite seg til en poengseier mot georgiske Giorgi Gotchoshvili og står med ni seirer og ett tap i karrieren.